![Nachos zapiekane z gorgonzolą i guacamole](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-07/8139-photo-main.jpg)
Nachos zapiekane z gorgonzolą i guacamole
![](/cache/a32x32/files/users/885-avatar-1385483657.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Zawiera: nabiał, cytrusy, nabiał krowi
Składniki:
gorgonzola - 100 g
awokado - 1 szt.
cebulka szalotka - 2 szt.
ogórek zielony - 1/2 szt.
pomidory - 1 szt.
sok z limonki - 1/2 szt.
liście kolendry - 1/2 pęku
sól, pieprz do smaku
Sposób przygotowania:
W naczyniu ułożyć nachos, posypać rozkruszonym serem i zapiec w piekarniku w temperaturze 200'C przez 15 minut. Podawać z sosem guacamole.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.