![Makaron ryżowy w buraczkowym sosie z fasolą adzuki](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-06/5364-photo-main.jpg)
Makaron ryżowy w buraczkowym sosie z fasolą adzuki
![](/cache/a32x32/files/users/583-avatar-1209676162.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, sosy
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: strączkowe
Składniki:
burak - 1 szt.
fasola adzuki - 5 łyżek
bazylia - 2 kilka listków
przyprawy: majeranek, płatki chili/mielone chili, bazylia, zioła prowansalskie - 1 do smaku
Sposób przygotowania:
buraczka obieramy, kroimy w kostkę i gotujemy do miękkości
ugotowany makaron podajemy polany sosem
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.