![Makaron ryżowy z fasolką jaś oraz pieczonymi warzywami i sezamem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-09/6134-photo-main.jpg)
Makaron ryżowy z fasolką jaś oraz pieczonymi warzywami i sezamem
![](/cache/a32x32/files/users/583-avatar-1209676162.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, lunchbox, z grilla
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: strączkowe, sezam
Składniki:
batat - 1/2 szt.
sezam biały - 2 łyżki
fasolka jaś - 4 łyżki
Sposób przygotowania:
warzywa pieczemy razem z sezamem w 200 stopniach: batata- 20 min, cukinię- 10 min, sezam- 5 min
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.