![Jaglana pizza z awokado i jajkiem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-02/4188-photo-main.jpg)
Jaglana pizza z awokado i jajkiem
![](/cache/a32x32/files/users/583-avatar-1209676162.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: jajka, cytrusy
Składniki:
sok z cytryny - 1 łyżeczka
jajko - 1 szt.
woda - 50 g
przyprawy: curry, bazylia, majeranek, ostra papryka, chilli, pieprz ziołowy - 1 szczypta
Sposób przygotowania:
Suchą mieszankę zalewamy wodą i mieszamy, po czym przekładamy na papier do pieczenia i pieczemy w tem 200 stopni przez 10 min
Całość umieszczamy w piekarniku na 15-20 min w 180 stopniach (wyciągamy gdy jajko się upiecze)
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.