![Owsiana zapiekanka z granatem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-04/5023-photo-main.jpg)
Owsiana zapiekanka z granatem
![](/cache/a32x32/files/users/583-avatar-1209676162.jpg)
Rodzaj posiłku: desery, śniadanie, zapiekanki
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, jajka, soja, owies
Składniki:
otręby owsiane - 1 łyżka
jagody goji - 1 łyżka
granat - 1/2 szt.
białko jajka - 1 szt.
mleko sojowe - 250 g
cynamon - 1 łyżeczka
Sposób przygotowania:
ziarna granatu umieszczamy w miseczce, mieszamy z jagodami goji i lnem
białko ubijamy na piankę
upieczoną owsiankę polewamy musem z granatu
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.