![Dyniowy tofurnik z pekanami na zimno](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-02/7111-photo-main.jpg)
Dyniowy tofurnik z pekanami na zimno
![](/cache/a32x32/files/users/583-avatar-1209676162.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko, Wielkanoc
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: orzechy wszystkie, soja
Składniki:
puree z dyni - 4 łyżki
ksylitol - 3 łyżki
płatki sojowe - 2 łyżki
orzechy pekan - 1 garść
agar - 1 łyżeczka
woda - 1/2 szklanki
Sposób przygotowania:
tofu blendujemy z puree z dyni
wierzch dekorujemy orzechami pekan i odkładamy do lodówki na ok 15 min
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.