![Wegańskie kukurydziano- pomarańczowe talaretki- galaretki](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-06/5362-photo-main.jpg)
Wegańskie kukurydziano- pomarańczowe talaretki- galaretki
![](/cache/a32x32/files/users/583-avatar-1209676162.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: cytrusy
Składniki:
woda - 2 szklanki
agar agar - 1 łyżeczka
ksylitol - 4 łyżeczki
kaszka kukurydziana - 3 łyżki
Sposób przygotowania:
gotową kaszkę przekładamy do aluminiowych foremek (wypełniamy do połowy)
pomarańczę obieramy, wyciągamy miąższ, kroimy na mniejsze kawałki
całość odstawiamy do ostudzenia i stężenia
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.