![Marchewkowo- otrębowe pancakes](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-03/4632-photo-main.jpg)
Marchewkowo- otrębowe pancakes
![](/cache/a32x32/files/users/583-avatar-1209676162.jpg)
Rodzaj posiłku: desery, śniadanie
Kuchnia (region): amerykańska, międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko, Wielkanoc
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, owies, nabiał krowi
Składniki:
woda - 1 szklanka
białko jajka - 1 szt.
cynamon - 1 łyżeczka
dodatki: jogurt naturalny, ulubione bakalie, owoce do smaku
Sposób przygotowania:
wodę wlewamy do miksera, dodajemy pozostałe składniki, całość miksujemy
każdego naleśnika pieczemy z każdej strony ok minuty (lub więcej jesli jest potrzeba)
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.