![Wegańskie spring rolls](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-01/3993-photo-main.jpg)
Wegańskie spring rolls
![](/cache/a32x32/files/users/583-avatar-1209676162.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające)
Zawiera: strączkowe
Składniki:
fasola mung - 20 g
dynia muscat - 270 g
suszone pomidory z czosnkiem niedźwiedzim i bazylią - 2 łyżeczki
przyprawy: curry, czosnek granulowany, chilli, słodka papryka, zioła prowansalskie - 1 szt.
Sposób przygotowania:
dynię parujemy ok 8/10 min , po czym dokładnie blendujemy
ugotowaną fasolę i suszone pomidory mieszamy razem z kremem z dyni
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.