![Makaron ryżowy z brukselkowo-szpinakowym musem i soją](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-02/4461-photo-main.jpg)
Makaron ryżowy z brukselkowo-szpinakowym musem i soją
![](/cache/a32x32/files/users/583-avatar-1209676162.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: soja, strączkowe
Składniki:
soja - 5 łyżek
szpinak - 100 g
szafran - 1 szczypta
przyprawy: curry, cynamon, bazylia, zioła prowansalskie, pieprz ziołowy trochę
Sposób przygotowania:
szpinak dusimy na patelni, dodajemy szafran i pozostałe przyprawy, dolewamy co jakiś czas wody (ok 15 min)
brukselkę parujemy do miękkości
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.