![Jogurtowa zapiekanka rybna z papryką i brukselką](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-03/4707-photo-main.jpg)
Jogurtowa zapiekanka rybna z papryką i brukselką
![](/cache/a32x32/files/users/583-avatar-1209676162.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, jednogarnkowe, zapiekanki
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: ryby i owoce morza
Zawiera: nabiał, jajka, nabiał krowi, ryba i owoce morza
Składniki:
brukselka - 5 szt.
papryka czerwona - 1/3 szt.
białko jajka - 1 szt.
koperek - 1 garść
curry - 1 do smaku
Sposób przygotowania:
paprykę kroimy w kostkę, uparowaną brukselkę przekrawamy na połówki, rybę kroimy na mniejsze kawałki
pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez ok 20 min
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.