![Sucharki z fasoli mung i chia szałwii](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-01/3985-photo-main.jpg)
Sucharki z fasoli mung i chia szałwii
![](/cache/a32x32/files/users/583-avatar-1209676162.jpg)
Rodzaj posiłku: pieczywo, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: strączkowe
Składniki:
chia - szałwia - 1 łyżka
woda - 50 ml
przyprawy : curry, mielony imbir, bazylia, chilli, suszona cebula - 1 szczypta
Sposób przygotowania:
Mieszamy z chia szałwią i przyprawami, po czym zalewamy wodą i ponownie mieszamy.
całość umieszczamy w piekarniku nagrzanym do 200 stopni na 35-40 min.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.