![Sajgonki z quinoą i grzybami mun](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-08/5895-photo-main.jpg)
Sajgonki z quinoą i grzybami mun
![](/cache/a32x32/files/users/583-avatar-1209676162.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): chińska, międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: grzyby
Składniki:
quinoa - 6 łyżek
kukurydza - 4 łyżki
przyprawy: curry, suszone pomidory z czosnkiem niedźwiedzim i czarnuszką, pieprz ziołowy - 1 do smaku
Sposób przygotowania:
grzyby mun zalewamy wrzątkiem na ok 20 min, następnie gotujemy je ok 10 min, następnie siekamy je na mniejsze kawałki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.