![Jabłkowa bulgurka-jaglanka z jagodami goji i nerkowcami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-06/5373-photo-main.jpg)
Jabłkowa bulgurka-jaglanka z jagodami goji i nerkowcami
![](/cache/a32x32/files/users/583-avatar-1209676162.jpg)
Rodzaj posiłku: desery, śniadanie, zapiekanki
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, jajka, orzechy wszystkie, pszenica
Składniki:
kasza jaglana - 2 łyżki
jagody goji - 1 garść
cynamon - 1 łyżeczka
orzechy nerkowca - 1 garść
białko jajka - 1 szt.
Sposób przygotowania:
białko ubijamy na piankę
jabłko obieramy, trzemy na tarce na dużych oczkach
gotową zapiekankę posypujemy jagodami goji i pozostałymi orzechami
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.