![Karobowy serniczek o smaku granatu](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-02/7067-photo-main.jpg)
Karobowy serniczek o smaku granatu
![](/cache/a32x32/files/users/583-avatar-1209676162.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko, Wielkanoc
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, orkisz, nabiał krowi
Składniki:
ziarna granatu - 50 g
białko jajka - 1 szt.
suszone daktyle - 2 szt.
ksylitol - 1 łyżka
mielony len - 1 łyżeczka
jogurt naturalny - 2 łyżki
Sposób przygotowania:
do zblendowanych składników dodajemy mielony len i ziarna granatu, całość mieszamy
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.