![Truskawkowy serniczek na jaglanym spodzie](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-06/5500-photo-main.jpg)
Truskawkowy serniczek na jaglanym spodzie
![](/cache/a32x32/files/users/583-avatar-1209676162.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: nabiał, jajka, nabiał krowi
Składniki:
mleko - 1 szklanka
kefir - 3 łyżki
twaróg chudy - 100 g
truskawki - 100 g
ksylitol - 2 łyżki
Sposób przygotowania:
na wyłożoną papierem do pieczenia formę, przekładamy kaszę - pieczemy w 175 stopniach przez ok 2 min - aby nam odrobinę stężała
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.