![Jednoporcjowy raw marchewkowiec](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-05/7725-photo-main.jpg)
Jednoporcjowy raw marchewkowiec
![](/cache/a32x32/files/users/583-avatar-1209676162.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, soja, jęczmień
Składniki:
banan - 1 szt.
płatki jęczmienne - 4 łyżki
cynamon - 1 łyżeczka
chia - 1 łyżka
Sposób przygotowania:
startą marchewkę blendujemy z bananem (zostawiamy kawałek banana do ozdoby)
płatki jęczmienne mielimy na mąkę
Do formy wyłożonej papierem do pieczenia/folią spożywczą przekładamy ciasto
wierzch dekorujemy plasterkami banana- całość umieszczamy w lodówce na kilka godzin
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.