![Gryczana tarta z brzoskwinią-tahini](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-11/6661-photo-main.jpg)
Gryczana tarta z brzoskwinią-tahini
![](/cache/a32x32/files/users/583-avatar-1209676162.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: sezam
Składniki:
łuska gryczana - 1 łyżka
banan - 1/2 szt.
cynamon - 1 łyżeczka
brzoskwinia - 1 szt.
Dodatkowe informacje:
Osobiście użyłam mrożonego banana, który po rozmrożeniu zamienił konsystencję na płynną- przez co spód jest zbyt wilgotny. Używając zwykłego, świeżego banana nie musimy się obwiać żadnych niemiłych niespodzianekSposób przygotowania:
całość odkładamy na kilka godzin do lodówki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.