![Maślane boczniaki](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2021-01/14983-photo-main.jpg)
Maślane boczniaki
![](/cache/a32x32/files/users/583-avatar-1209676162.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, lunchbox
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: nabiał, nabiał krowi
Składniki:
masło - 20 g
ząbki czosnku - 2 szt.
sól, pieprz - 1 do smaku
Dodatkowe informacje:
*przepis zawiera informacje na temat przygotowania boczniaków- pozostałe elementy ze zdjęcia to inspiracja w jaki sposób możemy je podać*sposób podania boczniaków jest bardzo elastyczny, możemy je zjeść z tym na co mamy ochotę.
Sposób przygotowania:
Całość mieszamy i smażymy na małym ogniu kolejne 2 min.
W moim przypadku serwowałam je z ryżem, pieczonymi warzywami i guacamole.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.