![Sakiewki z wędzonym pstrongiem, spiruliną i warzywami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-04/4748-photo-main.jpg)
Sakiewki z wędzonym pstrongiem, spiruliną i warzywami
![](/cache/a32x32/files/users/583-avatar-1209676162.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): chińska, międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: ryby i owoce morza,
Zawiera: strączkowe, sezam
Składniki:
pstrąg wędzony - 100 g
brokuł - 100 g
szpinak - 50 g
zielona fasolka szparagowa - 50 g
spirulina - 1 łyżeczka
przyprawy: curry, bazylia,papryka słodka, suszone pomidory z czosnkiem niedźwiedzim i czarnuszką, zioła prowansalskie - 1 do smaku
listki szczypiorku - 5 szt.
Dodatkowe informacje:
sakiewki możemy podawać w towarzystwie sosu sojowegoSposób przygotowania:
następnie na rybę kładziemy warstwę warzyw
rogi papieru ryżowego zbieramy do góry i związujemy listkiem szczypiorku
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.