![Śliwkowy biszkopt z mozzarellą](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-09/6135-photo-main.jpg)
Śliwkowy biszkopt z mozzarellą
![](/cache/a32x32/files/users/583-avatar-1209676162.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery, jednogarnkowe, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, orzechy wszystkie, orzeszki ziemne, owies, nabiał krowi
Składniki:
białko jajka - 2 szt.
ksylitol - 2 łyżki
JOGURT NATURALNY - 1 łyżka
fistaszki - 1 garść
śliwka - 1 szt.
Sposób przygotowania:
po 10 min wyciągamy spód, ozdabiamy mozzarellą, plasterkami śliwki oraz fistaszkami, po czym posypujemy ksylitolem i ponownie umieszczamy w piekarniku na 10 min
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.