![POMELO-TOFUCZNIK BAKALIOWY CHIA](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-01/6868-photo-main.jpg)
POMELO-TOFUCZNIK BAKALIOWY CHIA
![](/cache/a32x32/files/users/583-avatar-1209676162.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: soja
Składniki:
pomelo bez skórki - 100 g
jagody goji - 1 garść
suszone śliwki - 1 garść
nasiona chia - 2 łyżki
nasiona konopne - 1 garść
ksylitol - 2 łyżki
woda - 3/4 szklanki
Sposób przygotowania:
do zblendowanych składników dodajemy pokrojone suszone śliwki i jagody goji- całość mieszamy- przekładamy na stężony spód
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.