![Piankowe ciasteczka ryżowo-nektarynkowe](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-04/5025-photo-main.jpg)
Piankowe ciasteczka ryżowo-nektarynkowe
![](/cache/a32x32/files/users/583-avatar-1209676162.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: jajka, soja
Składniki:
nektarynka - 1/2 szt.
mleko sojowe - 60 g
cynamon - 1 łyżeczka
stewia - 1 szczypta
Sposób przygotowania:
białko jajka ubijamy na piankę
nektarynkę kroimy w drobną kostkę
czym przekładamy do aluminiowych foremek
pieczemy w 180 stopniach przez 25 min
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.