![Ryżowe naleśniki z tofu i batatem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-04/5022-photo-main.jpg)
Ryżowe naleśniki z tofu i batatem
![](/cache/a32x32/files/users/583-avatar-1209676162.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: soja, grzyby
Składniki:
tofu - 100 g
pieczarki - 5 szt.
papier ryżowy - 5 szt.
przyprawy: curry, suszone pomidory z czosnkiem niedźwiedzim do smaku
Sposób przygotowania:
pieczarki obieramy, pieczemy ok 10 min razem z batatami- upieczone kroimy w paski
tofu kroimy w paski
na papierze układamy liść sałaty, kilka frytek,plasterków pieczarek, tofu i posypujemy przyprawami
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.