![Pomidorowe placki z twarogu](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-02/7162-photo-main.jpg)
Pomidorowe placki z twarogu
![](/cache/a32x32/files/users/583-avatar-1209676162.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko, Wielkanoc
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: nabiał, jajka, strączkowe, sezam, nabiał krowi
Składniki:
mąka amarantusowa - 1 łyżka
mąka ryżowa - 2 łyżki
białko jajka - 1 szt.
sezam - 1 łyżka
przyprawy: pomidory suszone z czosnkiem niedźwiedzim i czarnuszką, czarnuszka, chili, curry, pieprz ziołowy - 1 do smaku
Sposób przygotowania:
placki pieczemy ok 20 min 175 stopniach
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.