![GRYCZANE- TOFU KOTLECIKI](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-12/6782-photo-main.jpg)
GRYCZANE- TOFU KOTLECIKI
![](/cache/a32x32/files/users/583-avatar-1209676162.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, lunchbox
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: soja
Składniki:
kasza gryczana - 4 łyżki
przyprawy: suszone pomidory z bazylią i czosnkiem, czarnuszka, suszona cebula, curry, słodka papryka, pieprz ziołowy - 1 do smaku
Sposób przygotowania:
ugotowaną kaszę blendujemy z tofu, następnie powstałą masę mieszamy z przyprawami
dynię obieramy, kroimy plasterki, następnie dekorujemy każdy z kotlecików
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.