![Lekka zapiekanka z ziemniaków i cukinii z koperkowym jogurtem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-07/11693-photo-main.jpg)
Lekka zapiekanka z ziemniaków i cukinii z koperkowym jogurtem
![](/cache/a32x32/files/users/1070-avatar-881255614.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, zapiekanki
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: soja, drożdże
Składniki:
cukinia - 2 szt.
pomidory - 2 szt.
jogurt sojowy - 400 ml
koperek - 1/2 pęku
tymianek - 2 łyżki
suszona natka pietruszki - 1 łyżka
płatki drożdżowe - 2 łyżki
sól do smaku
oliwa trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.