![Pasztet z soczewicy i kaszy jaglanej](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2019-09/13154-photo-main.jpg)
Pasztet z soczewicy i kaszy jaglanej
![](/cache/a32x32/files/users/1070-avatar-881255614.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, wegetariańskie
Zawiera: gluten, strączkowe, grzyby, pszenica
Składniki:
pietruszka - 2 szt.
seler - 1 szt.
cebula - 1 szt.
czosnek - 4 ząbki
kasza jaglana - 1 i 1/2 szklanki
czerwona soczewica - 1i 1/2 szklanki
natka pietruszki - 1 pęk
suszone grzyby - 10 szt.
bułka tarta - 1/2 szklanki
kmin rzymski - 1 łyżeczka
kolendra - 1 łyżeczka
wędzona papryka - 1 łyżeczka
gałka muszkatołowa - 1/2 łyżeczki
pieprz i sól do smaku
oliwa trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.