![Gulasz węgierski z boczniakami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-09/11883-photo-main.jpg)
Gulasz węgierski z boczniakami
![](/cache/a32x32/files/users/1070-avatar-881255614.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, jednogarnkowe
Specjalne: gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: wegańskie
Zawiera: gluten, soja, pszenica
Składniki:
Czerwona papryka - 1 szt.
Papryka żółta - 1 szt.
Papryczka chili - 1 szt.
Cukinia - 1 szt.
Pomidory - 2 szt.
Cebula - 1 szt.
Czosnek - 3 ząbki
Koncentrat pomidorowy - 2 łyżki
Sos sojowy - 3 łyżki
Słodka papryka - 2 łyżeczki
Słodka papryka wędzona - 2 łyżeczki
Majeranek - 2 łyżeczki
Kmin rzymski - 1 łyżeczka
Kolendra - 1 łyżeczka
Kurkuma - 1 łyżeczka
Mąka - 2 łyżki
Sól i pieprz do smaku
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.