![Domowe kimchi](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2021-09/15779-photo-main.jpg)
Domowe kimchi
![](/cache/a32x32/files/users/1070-avatar-881255614.jpg)
Rodzaj posiłku: przetwory
Specjalne: gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: soja
Składniki:
Marchewka pokrojone w cienkie słupki - 2 szt.
Cebulka dymka wraz ze szczypiorem - 2 szt.
Sól morska - 4 łyżki
Woda - 1 litr
Składniki na pastę kimchi:
Woda - 1 szklanka
Mąka ryżowa - 2 łyżki
Cukier trzcinowy - 1 łyżka
Starty imbir - 1 łyżeczka
Słodka papryka - 2 łyżki
Papryka gochugaru - 2 łyżki
Sos sojowy - 4 łyżki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.