Spaghetti z klopsikami z wędzonego tofu
wegewedaRodzaj posiłku: danie główne
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, wegetariańskie
Zawiera: gluten, soja, drożdże, pszenica
Składniki:
koncentrat pomidorowy - 2 łyżki
cebula - 1 szt.
czosnek - 4 ząbki
suszone pomidory - 6 szt.
oregano - 2 łyżeczki
bazylia - 1 łyżeczka
mleko kokosowe - 1 łyżka
sól i pieprz do smaku
bułka tarta - 3/4 szklanki
płatki drożdżowe - 3 łyżki
sos sojowy - 3 łyżki
tymianek - 1 łyżeczka
wędzona papryka - 1/2 łyżeczki
olej do smażenia
makaron spaghetti - 2 opakowania
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.