![Pomidorowe spaghetti ze szparagami, bazylią i miętą](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-04/11368-photo-main.jpg)
Pomidorowe spaghetti ze szparagami, bazylią i miętą
![](/cache/a32x32/files/users/1070-avatar-881255614.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, jednogarnkowe
Kuchnia (region): włoska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, wegetariańskie
Zawiera: gluten, drożdże, orkisz
Składniki:
cebula - 1 szt.
czosnek - 4 ząbki
przecier pomidorowy - 1 litr
suszone pomidory - 5-6 szt.
czarne oliwki - 1 garść
świeże listki mięty - 1 garść
suszone oregano - 2 łyżeczki
makaron spaghetti pełnoziarnisty - 1 opakowanie
oliwa trochę
płatki drożdżowe trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.