![Sałatka z jarmużu, batata i cieciorki z sosem miętowo-kolendrowym](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2019-04/12864-photo-main.jpg)
Sałatka z jarmużu, batata i cieciorki z sosem miętowo-kolendrowym
![](/cache/a32x32/files/users/1070-avatar-881255614.jpg)
Rodzaj posiłku: sałatki
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie
Zawiera: soja, cytrusy
Składniki:
jarmuż - 200 g
ugotowana ciecierzyca - 1 szklanka
zioła prowansalskie - 1 łyżka
słodka papryka - 1 łyżeczka
sól
oliwa
Składniki na dressing:
sok z cytryny - 2 łyżki
oliwa - 1 łyżka
musztarda - 1 łyżeczka
syrop z agawy - 1 łyżeczka
świeża kolendra - 1 garść
świeża mięta trochę
sól do smaku
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.