![Pieczarki faszerowane pastą słonecznikową](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-05/11435-photo-main.jpg)
Pieczarki faszerowane pastą słonecznikową
![](/cache/a32x32/files/users/1070-avatar-881255614.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, przystawki i przekąski
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: soja, drożdże
Składniki:
kasza jaglana, sucha - 1/2 szklanki
namoczone przez noc pestki słonecznika - 1/2 szklanki
mleko sojowe - 1/3 szklanki
cebula - 1 szt.
czosnek - 3 ząbki
suszone pomidory - 6 szt.
estragon - 1 łyżeczka
sól - 1/2 łyżeczki
wędzona słodka papryka - 1/2 łyżeczki
olej z suszonych pomidorów do smażenia trochę
płatki drożdżowe do posypania trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.