![Razowiec z rabarbarem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-05/7794-photo-main.jpg)
Razowiec z rabarbarem
![](/cache/a32x32/files/users/172-avatar-1113200732.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta
Kuchnia (region): polska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, nabiał, orkisz, nabiał krowi
Składniki:
cukier lub ksylitol - 1 szklanka
siemię lniane - 2 łyżki
proszek do pieczenia - 1 łyżeczka
soda - 1 łyżeczka
kefir - 1 szklanka
olej - 1 szklanka
rabarbar - 1/2 kg
Sposób przygotowania:
W drugiej misce mieszamy składniki mokre: kefir, siemię lniane, olej, przelewamy do suchych i mieszamy wszystko aż powstanie gładkie ciasto.
Ciasto wylewamy do wyłożonej papierem do pieczenia formy. Na wierzchu układamy rabarbar pokrojony w kostkę i rozkruszony ser. Pieczemy godzinę w 180 st.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.