Surówka
dorotaRRodzaj posiłku: lunchbox, przystawki i przekąski, sałatki
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska, śródziemnomorska, włoska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko, Sylwester, Wigilia
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: cytrusy
Składniki:
seler naciowy łodygi - 2 szt.
marchew - 1 szt.
koper włoski bulwa - 1/2 szt.
pomidor - 2 szt.
sok z cytryny - 2 łyżki
sól himalajska do smaku
pieprz do smaku
zioła włoskie do smaku
Dodatkowe informacje:
Wspaniała chrupiąca surówka na która składają się dary jesieni. Wzbogacona niezwykle cennym dla nas olejem arganowym. Anyżkowe bo z cudownie smakującym i pachnącym anyżkiem koprem włoskim.Sposób przygotowania:
Łodygi selera obieramy z włókiem i szatkujemy na cienkie paseczki.
Pomidora roimy w kostkę.
Koper włoski kroimy w cieniutkie paseczki.
Marchew obieramy, myjemy i ścieramy na tarce.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.