![Ogórki w sosie cebulkowym](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-06/11610-photo-main.jpg)
Ogórki w sosie cebulkowym
![](/cache/a32x32/files/users/172-avatar-1113200732.jpg)
Rodzaj posiłku: sałatki
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał kozi, owczy, nabiał
Składniki:
jogurt grecki - 200 g
asafetyda - 1 łyżeczka
cebula suszona w płatkach rozdrobnionych - 1 łyżeczka
sól himalajska do smaku
pestki dyni - 1 łyżeczka
Sposób przygotowania:
Jogurt mieszamy z przyprawami, doprawiamy do smaku, mieszamy z ogórkami.
Sałatkę posypujemy pestkami dyni.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.