![Orzechowo-cytrynowa marchewka](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-02/4342-photo-main.jpg)
Orzechowo-cytrynowa marchewka
![](/cache/a32x32/files/users/172-avatar-1113200732.jpg)
Rodzaj posiłku: sałatki
Kuchnia (region): polska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: orzechy wszystkie, cytrusy
Składniki:
orzechy włoskie - 1 garść
sok z cytryny - 2 łyżki
syop z agawy bio - 1 łyżka
Sposób przygotowania:
Marchew obierz, umyj dokładnie i zetrzyj na tarce jarzynowej o dużych oczkach.
Orzechy posiekaj drobno.
Marchew wymieszaj z posiekanymi orzechami, syropem z agawy, sokiem cytrynowym oraz olejem.
Podawaj od razu.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.