![Surówka z kapusty młodej z majonezem konopnym i świeżym etragonem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-08/11802-photo-main.jpg)
Surówka z kapusty młodej z majonezem konopnym i świeżym etragonem
![](/cache/a32x32/files/users/172-avatar-1113200732.jpg)
Rodzaj posiłku: jednogarnkowe, lunchbox, przystawki i przekąski, sałatki
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Składniki:
ogórek szklarniowy - 1 szt.
listki świeżego etragonu posiekane - 1 łyżka
pieprz biały mielony do smaku
majonez wegański konopny - 4 łyżki
Sposób przygotowania:
Kapustę mieszamy z ogórkiem ziołami oraz majonezem.
Doprawiamy do smaku.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.