Kolorowe roladki z wędzonego łososia
My Little Food SafariRodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Użyte składniki: bezglutenowe, ryby i owoce morza
Zawiera: ryba i owoce morza
Składniki:
marchewka pomarańczowa - 1 szt.
marchewka żółta - 1 szt.
por - 1 szt.
liście czerwonej kapusty - 1-2 szt.
Dodatkowe informacje:
Genialne w swojej prostocie roladki z łososia. Pięknie prezentują się na stole, ale tylko przez krótką chwilę, bo jako pierwsze znikają ze stołu. Koniecznie przygotujcie od razu podwójną porcję.Sposób przygotowania:
Kapustę kroimy w cienkie paseczki. Na każdym plastrze łososia układamy porcję warzyw. Zwijamy roladkę. Jedną końcówkę roladki ścinamy ostrym nożem. Roladki układamy na półmisku podajemy z kawałkami cytryny oraz ulubionymi sosami. Roladki najlepiej jeść pałeczkami zanurzając w sosie. Smacznego.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.