Roladki z ogórka, wędzonego łososia i kremowego serka
My Little Food SafariRodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): polska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, ryby i owoce morza
Zawiera: ryba i owoce morza
Składniki:
plastry wędzonego łososia - 250 g
pęczek szczypiorku
Dodatkowe informacje:
Przekąski idealne - szybkie i proste w przygotowaniu roladki, które zachwycają swoim smakiem i wyglądem. Proponuję przygotować od razu więcej bo ekspresowo znikają ze stołu.Sposób przygotowania:
Na plastrze ogórka kładziemy pasek łososia, łyżeczkę serka. Na serku układamy szczypiorek. Zwijamy ciasno w roladkę. Tak samo postępujemy z pozostałymi składnikami.
Roladki układamy na półmisku. Podajemy z kawałkami cytryny.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.