![Roladki z ogórka, wędzonego łososia i kremowego serka](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2023-01/16865-photo-main.jpg)
Roladki z ogórka, wędzonego łososia i kremowego serka
![](/cache/a32x32/files/users/1963-avatar-1128085360.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): polska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, ryby i owoce morza
Zawiera: ryba i owoce morza
Składniki:
plastry wędzonego łososia - 250 g
pęczek szczypiorku
Dodatkowe informacje:
Przekąski idealne - szybkie i proste w przygotowaniu roladki, które zachwycają swoim smakiem i wyglądem. Proponuję przygotować od razu więcej bo ekspresowo znikają ze stołu.Sposób przygotowania:
Na plastrze ogórka kładziemy pasek łososia, łyżeczkę serka. Na serku układamy szczypiorek. Zwijamy ciasno w roladkę. Tak samo postępujemy z pozostałymi składnikami.
Roladki układamy na półmisku. Podajemy z kawałkami cytryny.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.