![Dip z awokado, szpinaku i serka wiejskiego](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2022-03/16194-photo-main.jpg)
Dip z awokado, szpinaku i serka wiejskiego
![](/cache/a32x32/files/users/1963-avatar-1128085360.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski, sosy, śniadanie
Specjalne: Domowe (np: lody, majonez)
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał, cytrusy, nabiał krowi
Składniki:
serek wiejski - 200 g
szpinak - kilka listków
sok z cytryny - trochę
pieprz kolorowy - do smaku
plasterki rzodkiewki do posypania
Sposób przygotowania:
Taki dip świetnie smakuje na świeżym pieczywie, z warzywami pokrojonymi w słupki, na jajkach ugotowanych na twardo lub jako sos do spaghetti. Sposobów jego użycia jest wiele w zależności co wam wyobraźnia podpowiada.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.