Zupa z kimchi i halibutem
My Little Food SafariRodzaj posiłku: zupa
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, ryby i owoce morza
Zawiera: nabiał, nabiał krowi, ryba i owoce morza
Składniki:
ziemniaki - 2-3 szt.
sól morska - do smaku
rozkruszone ziele angielskie - trochę
liść laurowy - - 1 szt.
halibut bez skóry i ości - 300 g
sól morska - do smaku
pieprz kolorowy - do smaku
natka pietruszki do posypania
Sposób przygotowania:
Halibuta kroimy w kostkę oprószamy solą i pieprzem. Dodajemy do zupy. Wyłączamy ogień pod garnkiem. Zupę przykrywamy i odstawiamy na 5 minut, aby ryba doszła.
Zupę podajemy posypaną natką pietruszki.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.