![Zupa z kimchi i halibutem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2022-02/16145-photo-main.jpg)
Zupa z kimchi i halibutem
![](/cache/a32x32/files/users/1963-avatar-1128085360.jpg)
Rodzaj posiłku: zupa
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, ryby i owoce morza
Zawiera: nabiał, nabiał krowi, ryba i owoce morza
Składniki:
ziemniaki - 2-3 szt.
sól morska - do smaku
rozkruszone ziele angielskie - trochę
liść laurowy - - 1 szt.
halibut bez skóry i ości - 300 g
sól morska - do smaku
pieprz kolorowy - do smaku
natka pietruszki do posypania
Sposób przygotowania:
Halibuta kroimy w kostkę oprószamy solą i pieprzem. Dodajemy do zupy. Wyłączamy ogień pod garnkiem. Zupę przykrywamy i odstawiamy na 5 minut, aby ryba doszła.
Zupę podajemy posypaną natką pietruszki.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.