![Siekany tatar z sarniny](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2022-02/16105-photo-main.jpg)
Siekany tatar z sarniny
![](/cache/a32x32/files/users/1963-avatar-1128085360.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): polska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: jajka, mięso, soja, grzyby, ryba i owoce morza
Składniki:
olej rzepakowy - 2-3 łyżki
zimna przefiltrowana woda - 2-3 łyżki
sól - do smaku
pieprz kolorowy - do smaku
musztarda Dijon - 1 łyżeczka
sos Worcestershire - kilka kropel
żółtka jaj - 3 szt.
czerwona cebula - 1/2 szt.
marynowane prawdziwki - 4 szt.
korniszony - 6 szt.
kapary - 1 łyżeczka
fileciki anchois - 3 szt.
natka pietruszki i czerwony pieprz do ozdobienia
Sposób przygotowania:
Dodatki drobno siekamy i układamy obok mięsa, tak by każdy mógł wymieszać mięso z tym co lubi.
Tatara podajemy z ulubionym pieczywem. Ja podałam z jeszcze ciepłymi paluchami z ciasta na pizzę.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.