Pasta jajeczna
Szybko Tanio SmacznieRodzaj posiłku: przystawki i przekąski, sałatki
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: kuchnia tradycyjna, Sylwester
Użyte składniki: bezglutenowe, ryby i owoce morza
Zawiera: nabiał, jajka, nabiał krowi, ryba i owoce morza
Składniki:
ser żółty - 200 g
jogurt lub majonez tyle aby połączyć składniki trochę
tuńczyk z puszki - 1 opakowanie
sól, pieprz do smaku
ketchup trochę
Dodatkowe informacje:
Podawać z chlebem, krakersami lub zjadać samotnie.Sposób przygotowania:
Jajka i ser utrzeć na tarce (grube oczka). Tuńczyka odsączyć i rozdrobnić widelcem. Bazylię i pietruszkę posiekać drobno. Wszystko wymieszać. Dodać jogurtu (jakieś 4 kopiaste łyżki), doprawić solą, pieprzem i ewentualnie dodać majonezu i ketchupu. Wszystko wymieszać.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.