![Galaretka z mleka migdałowego i soku jabłkowo-porzeczkowego](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-09/6159-photo-main.jpg)
Galaretka z mleka migdałowego i soku jabłkowo-porzeczkowego
![](/cache/a32x32/files/users/658-avatar-217409196.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko, Sylwester, Wigilia
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: mięso, orzechy wszystkie
Składniki:
sok owocowy - 600-700 ml
Dodatkowe informacje:
Zastanawialiście się jaki deser byłby najlepszy na upały? Powinien spełniać następujące wytyczne: być szybki w przygotowaniu, najlepiej bez gotowania (i tak jest już ciepło), do spożycia na zimno, w miarę nisko kaloryczny. Dodatkowo miło by było gdyby taki deser nie zawierał tony cukru. Przygotowałam dla Was deser lekki i nie słodki z mleka migdałowego (możecie je kupić lub przygotować samemu w domu) i soku jabłkowo-porzeczkowego bez cukru.Sposób przygotowania:
Smacznego i wszystkiego orzeźwiajączego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.