![Ciasto z winem musującym i białą czekoladą](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-06/5335-photo-main.jpg)
Ciasto z winem musującym i białą czekoladą
![](/cache/a32x32/files/users/658-avatar-217409196.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: na zimę (rozgrzewające), Sylwester
Użyte składniki:
Zawiera: gluten, jajka, pszenica
Składniki:
jajka - 4 szt.
mąka - 2 szklanki
cukier - 3/4 szklanki
żurawina suszona garść
Dodatkowe informacje:
Wilgotne ciasto o delikatnym smaku "bąbelków".Sposób przygotowania:
Całość przelewamy do formy do pieczenia wyłożonej papierem do pieczenia.
Pieczemy 40-50 minut w 180 stopniach poczym wyjmujemy z piekarnika i studzimy.
Jestem ciekawa Waszych wrażeń.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.