![Domowe frytki z pietruszki i marchewki z lubczykiem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-04/4996-photo-main.jpg)
Domowe frytki z pietruszki i marchewki z lubczykiem
![](/cache/a32x32/files/users/658-avatar-217409196.jpg)
Rodzaj posiłku: jednogarnkowe, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Składniki:
marchewka - szt.
lubczyk do smaku
Sposób przygotowania:
Pietruszki i marchewki obrać, umyć i osuszyć.
Wrzucić do miski.
Dodać olej i lubczyk.
Piec w 180-200 stopniach ok 20-30 minut.
Wszystko zależy od tego jak grubo pokrojone są warzywa oraz jak bardzo mają być chrupiące.
Na sam koniec możemy posypać solą i innymi przyprawami.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.