![Wegański sos bolognese](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2017-02/9528-photo-main.jpg)
Wegański sos bolognese
![](/cache/a32x32/files/users/658-avatar-217409196.jpg)
Rodzaj posiłku: jednogarnkowe, sosy
Kuchnia (region): międzynarodowa, włoska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające), Sylwester
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: orzechy wszystkie, strączkowe, grzyby
Składniki:
czosnek - 2-3 ząbki
czerwona soczewica - 250 g
koncentrat pomidorowy trochę
pomidory z puszki - 1 szt.
migdały - 40 g
orzechy włoskie, pekan lub inne - 1 garść
brązowe pieczarki - 150 g
tłuszcz do smażenia trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.