![Papryka faszerowana kaszą jaglaną i pieczarkami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-04/4972-photo-main.jpg)
Papryka faszerowana kaszą jaglaną i pieczarkami
![](/cache/a32x32/files/users/658-avatar-217409196.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: nabiał, grzyby, nabiał krowi
Składniki:
kasza jaglana - 1/3 torebki
koncentrat pomidorowy trochę
pieczarki - szt.
świeże zioła trochę
ser żółty trochę
Sposób przygotowania:
Oczyścić, opłukać i osuszyć.
Kaszę jaglaną ugotować na sypko.
Pieczarki wyszorować i pokroić w cienkie plasterki.
Podsmażyć na patelni bez dodatku tłuszczu.
Dodać kaszę, koncentrat, zioła i całość podgrzać.
Połówki papryki faszerować kaszą.
Wierzch posypać ziołami.
Jeżeli macie ochotę można je również posypać żółtym serem i zapiec w piekarniku!
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.